Vi kan erbjuda grupper om minst 10 personer
att ha hela hotellet helt för er själva.
Vi kan även erbjuda video konferenser, god mat och lugn miljö.
Hotellet är dessutom omgivet av en fantastisk avkopplande natur
med möjlighet till många olika aktiviteter.

Ta med dina kollegor och konferera i en fantastisk miljö med exklusiv avskildhet där kreativitet och gemenskap står i centrum. Ni kan ofta ha hela hotellet exklusivt för er själva, och vi skräddarsyr efter era önskemål!

För att höja stämningen eller få en stunds avkoppling har vi många spännande aktiviteter att välja bland. En perfekt anledning till att ha er konferens eller kick-off på Sommarhagen, där ni kan blanda olika typer av aktiviteter som förhöjer gemenskapen med kortare genomgångar och informationer. Vi går igenom det bästa upplägget för era behov tillsammans.

Vi erbjuder konferenser eller kick-offer för upp till 40 deltagare, med boende i bekvämt inredda rum med dusch & wc.

Kontakta oss för offert.

Vi tycker att konferenser är viktigt och ni är därför välkomna att besöka oss för en genomgång av anläggningen och dess möjligheter. Hör av er, när det passar er att komma, så tar vi gärna emot er och ser vad vi kan göra för att just era konferenser ska bli så bra som möjligt.

Med jämna mellanrum ordnar vi också visningar och bjuder i samband med detta också på lunch. Om ni är intresserade av att delta på en sådan visning, kontakta oss gärna för information om närmaste visningstillfälle.

Aktiviteter


Bokningsförfrågan
Ring oss 0142-30037 alt. klicka här