• Naturnära omgivning - Hotell Sommarhagen
  • Naturnära omgivningar - Hotell Sommarhagen
  • Salong - Hotell Sommarhagen
  • Öppen spis - Hotell Sommarhagen
  • Trädgård - Hotell Sommarhagen

Här finner du avkoppling och komfort. De arton fräscha hotellrummen, inrymda i den anrika prästgården – med anor från 1600-talet (se ”historia”) eller i den nyare hotelldelen, ger dig allt du kan tänkas behöva. Alla rum är naturligtvis försedda med dusch och WC och WiFi.

Och vad kan vara bättre än att efter en god natts sömn vakna upp till tystnaden och blicka ut över skog och sjö? Ströva runt i hotellets stora och vackra trädgård innan ni intar er frukost!

Vi kan erbjuda 18 dubbelrum med totalt 36 bäddar. Samt möjlighet till extra säng i vissa rum. Alla rum är naturligtvis utrustade med dusch och WC. Vår frukostbuffé ingår i priset.

Rummen i den gamla prästgårdsbyggnaden ligger på övervåningen och har i många fall utsikt över hagar och sjö. De är inredda i gammaldags stil med härlig sekelskifteskänsla.

I den modernare hotellbyggnaden (byggt 2008), är rummen inredda i lantlig stil stil. Här finns rum på markplanet utan trappsteg och är därmed handikappvänliga. De har en egen ingång och hall per två rum – perfekt för olika par som reser i sällskap eller familjen. Dessutom finns större rum på övervåningen med härlig utsikt.

Välj bland våra många spännande Paket eller Glamping upplevelser