Tillbaka

I våra paket ingår en 2 rätters meny från Paket Menyn ( förrätt alt. dessert samt huvudrätt).
Om ni önskar lägga till ytterligare 1 rätt (= 3-rätter)
går det bra mot ett tillägg av 125:-

Det går även att uppgradera till vår Gourmet Meny


Rökt struts från Östergötland

Den rökta strutsen kommer från Vikbolandets strutsfarm.
För att ge den en mild smak, har vi blandat den i en krämig blandning
av creme cheese med fräscha äppeltärningar.
Till detta serveras vårt eget hembakade mörka bröd,
fyllt med bl a linfrö, russin, torkade aprikoser.
Rätten serveras på en bädd av baby spenat, dekorerad med gula o röda paprika stavar.
Vinförslag:Pinot Grigio, Italien


Krispig krustad med örtgravad lax

Den krispiga krustaden har vi fyllt med örtgravad lax från lokala Sjöarp rökeri.
Den är toppad med fräscha bitar av citron och vilar på en bädd av manche sallad,
garnerad med citronskivor och körsbärstomater.
Vinförslag:Dreissigacker, Riesling, Organic, Tyskland
Mazet de Nizas, Sauvignon blanc/Viognier, Frankrike


Spetskål med Brostorps vitmögelost

Spetskålen stekts lätt i olja och örter och täcks av en skiva av Brostorps
egen vitmögelost, som får smälta ner över spetskålen.
Till detta serveras picklade champinjoner, ugnsbakad röd paprika och mangold.
En härligt smakrik vegetarisk rätt!
Vinförslag:Humo Blanco Chardonnay, Organic, Chile