Ett trevligt fiskepaket där vi kombinerar vårt komfortabla boende med härliga fisketurer på någon av de många fiskerika sjöarna runt hotellet. Här finns gott om både gädda och abborre. I två sjöar finns även möjlighet till ädelfiske. I flera av sjöarna finns tillgång till roddbåt.
Välj själva i vilka sjöar ni vill prova fiskelyckan- det finns många olika sjöar att välja på.

Varför inte avsluta någon av dagarna med badtunna och bastubad?

Vi finns även med på www.swedenfishing.com

Ankomst till hotellet under eftermiddagen. Ni checkar in och får information samt kartor för nästkommande dag. Sedan väntar en 2-rättersmiddag på vår inglasade veranda. Mätta och belåtna går ni sedan till ert rum för en god natts sömn.

Nästa dag börjar ni med att avnjuta frukostbuffén. Sedan får ni matsäcken och ger er av på en liten vandring till sjön där båten ligger. Prova er fiskelycka på någon av de rekommenderade platserna. Invid många av sjöarna finns vindskydd med grillplats. Ro iland på någon lämplig plats och njut av den medhavda matsäcken.

På kvällen väntar ännu en 2- rätters middag på vår inglasade veranda med utsikt över sjön.

Återigen vaknar ni upp till en uppdukad frukostbuffé. Och ännu en dag med fiske väntar. Även idag ingår en välkomponerad matsäck. På kvällen är det så åter dags för en välsmakande
2-rätters middag

Dagen efter är det frukost följt av utcheckning innan hemfärd.

För mer information om fakta och priser klicka här

Tillbaka