Ställs du ibland inför situationer där du ska fatta tuffa beslut och inte har alla svaren? Behöver du lita på ditt eget omdöme och ta egna initiativ? Då är vår aktivitet Tracker något för dig eller din grupp. En Tracker är en spårare som läser spår i sin omgivning. Allt är spår.

Vad är Tracker?

Det här är en bra aktivitet för att utveckla sig själv och gruppen i besluts-fattande och problemlösning. Aktiviteten är anpassad så hela gruppen är tillsammans men ni får både individuella upplevelser och upplevelser ihop. Vi brukar avsluta med en smygövning— en riktigt adrenalinhöjare. Är det du som jagar eller blir jagad?

För en spårare gäller det att kunna ställa rätt frågor för att kunna fatta rätt beslut. Att kunna lita på sitt omdöme, sin egen intuition och våga ta egna initiativ kan vara helt avgörande, på kontoret eller i naturen. Teknikerna vi använder hämtar sin inspiration från Nordamerikas indianer men är lika aktuella idag. Tracker används inom grupper som vill få en annan dimension i sitt spårande t.ex. polis, militär och jägare.

Praktisk information

Aktiviteten är inte fysiskt krävande men vi går en kortare sträcka. Vi är utomhus, så bra fritidsskor är att rekommendera. Välj gärna kläder i diskreta färger. Våra instruktörer är utbildade trackers.

Gruppstorlek: 4-25 personer/ grupp
Tidsåtgång: Ca 1,5-2 timmar (beroende på hur mycket tid ni har)

Samarbetspartner: Åse Wännerstam, Wettersaga

Tillbaka