Njut av den vackra naturen från hästryggen. Rid ut i storskogen längs mjuka stigar och över branta bergsknallar. Trolska skogssjöar och ett fantasieggande John Bauer landskap omger dig. Vi garanterar att du kommer att uppleva naturen på ett helt nytt sätt från hästryggen.

Hästarna är skotska Highlands och ryska Basjkirer – två ursprungliga raser som är berömda för sin goda balans och sitt lugna sinnelag. Ni får med er en guide och ni rider två timmar per pass. Ritterna görs i samarbete med Tumbo Adventures.

Ni välkomnas till Sommarhagen för incheckning. Sedan väntar en smakfull 2-rätters middag innan ni kryper ner i våra sköna sängar.

Ni börjar med en god o stadig frukost från vår buffé innan går ni till Tumbo Gård, gården bredvid, där era nya fyrbenta vänner väntar, på en ny upptäcksfärd. Ni rider en tur på två timmar.

Efter lunch finns det möjlighet till fria aktiviteter såsom, vandring i de vackra omgivningarna runt Sommarhagen. Vi har många vandringsturer med kartor att välja bland. Kanske föredrar ni att hyra en kanot och paddla ut på en av våra vackra sjöar.

Till kvällen serveras en 2-rätters middag, på vår sommarveranda med utsikt över hästhagarna och sjön. Efter frukost får ni gärna fortsätta er vandring i omgivningarna kring Sommarhagen eller avluta vistelsen och starta hemfärden.

För mer information om fakta och priser klicka här

Tillbaka