Upplev en gammaldags julhelg i avkopplande miljö

- med julbord, glöggprovning och badtunnebad

Kom och upplev en traditionell jul i den gamla prästgården. Här firar du jul i en underbar miljö, bland susande granar och hästhagar.

Ni anländer kvällen före julafton. Efter middagen är vårt utomhus varmbadkar och vedeldade bastu uppvärmt för en härlig avkopplande kväll.

På julafton serveras frukostbuffé. Passa på och ta en härlig promenad i omgivningen, innan en lättare jullunch serveras.
På kvällen serveras sedan det hemlagade julbordet med bl a laxterrin, viltköttbullar, våra egna inlagda sillar som t.ex. lingonsill o chilisill. Här finns även favoriter som blåbärsgravad lax och rökt lammfiol. Glöm inte vårt välsmakande dessertbord med bl a hemlagad saffranspannacotta o pepparkaksparfait.

På juldagen njuter ni av en grill-lunch med lokala specialiteter som serveras vid den öppna brasan intill en vildmarkssjö i närheten.
När ni återvänder till Sommarhagen erbjuder vi en upptäcktsfärd i glöggens underbara värld genom en smakfull glöggprovning.
På kvällen serveras er middag och därefter väntar en härlig avslutning på julhelgen i vårt uppvärmda utomhus varmbadkar.

Vistelsen går att förlänga om så önskas.

För mer information om fakta och priser klicka här

Tillbaka