Förrätter
Blodgrape marinerad gös från sjön Glan
Vi har marinerat den goda gösen i blodgrape för en frisk smak.
För att förhöja smak och färg, har vi toppat med
några extra skivor blodgrape.
Perfekta tillbehör, blir en len hemmagjord räkpaté och en klick ärtpure.
Fräscht, nyttigt och smakrikt!
Pris: 145:-
Vinförslag: Wente Morning Fog, Chardonnay, USA
Krispig vegetarisk krustad
Den krispiga krustaden har vi fyllt med färska champinjoner,
fänkål, broccoli och blomkål. Den är toppad med smakrik ’äkta’
Boxholmsost och lätt gratinerad i ugnen.
Rätten serveras på en fräsch salladsbädd.
(ingår i våra 2-rättersmenyer)
Pris: 140:-
Vinförslag: Bourgogne Chardonnay, Frankrike
Struts från Vikbolandet
På en toast av vårt hembakade bröd, ligger en lätt rökt struts från Vikbolandet.
Till detta serveras en frisk sallad av äpple och selleri.
För att ge en perfekt smak, toppas rätten av cumberlandsås och bitar av
blåmögelost från Brostorp gård.
Pris: 155:-
Vinförslag: Bourgogne, Pinot Noir, Frankrike
Rödbetor med härlig smak
De lätt ljumma rödbetsskivorna placeras på krispig fräsch babyspenat.
Till detta serveras en klick pepparrotscreme och några bitar
len blåmögelost från Brostorp gård.
Anrättningen toppas med rostade solroskärnor.
Vitlöksbröd gör smaken fulländad
(ingår i våra 2-rättersmenyer)
Pris: 135:-
Vinförslag: Millapoa, Chil