Kalkon med Boxholmsost

På en salladsbädd tillsammans med säsongens grönsaker,
ligger örtmarinerat kalkonbröst från Visätters kalkongård.
En vinsmakande rödlökskräm, krutonger på hembakat bröd och tärningar av Boxholms Mästarost fulländar rätten.
Pris: 140:-
Vinförslag: Grau Riesling, ekologiskt, Tyskland

Grönsakstimbaler

En vegetarisk förrätt med två olika timbaler.
Den ena av broccoli och den andra av jordärtskockor och paprika.
Till de smakrika timbalerna serveras en röra av creme fraiche,
soltorkade tomater och persilja.
(ingår i våra 2-rättersmenyer)
Pris: 130:-
Vinförslag: Elegance Chardonnay, Frankrike

Laxröra på kavring

En fräsch röra med kallrökt lax från Sjöarps rökeri, placerad på kavring.
Rätten toppas med färsk riven pepparrot som ger lite sting
och serveras på en salladsbädd.
(ingår i våra 2-rättersmenyer)
Pris: 125:-
Vinförslag: Wente Morning Fog, Chardonnay, USA

Rökt rådjur med blåmögelost

På en bädd av sallad och tunnhyvlat päron ligger
Vikbolandets rökta rådjur och Brostorps blåmögelost.
Över anrättningen ringlas en dressing på fikonmarmelad och balsamvinäger,
rätten fulländas sedan av vackert röda granatäppelkärnor.
Pris: 140:-
Vinförslag: Cote du Rhone, Grenache/Syrah, Frankrike

Tillbaka