Meny Gös
Rökt rådjur med blåmögelost
På en bädd av sallad och tunnhyvlat päron ligger
Vikbolandets rökta rådjur och Brostorps blåmögelost.
Över anrättningen ringlas en dressing på fikonmarmelad och balsamvinäger,
rätten fulländas sedan av vackert röda granatäppelkärnor.
Gös med morotsmuffins
Den milt smakande gösen från Glan har här fått många
smakrika och färgglada tillbehör.
Morotsmuffins kryddade med citron, en spenattimbal med muskotnöt,
stekt fänkål och rödbetor kryddade med pepparrot.
En gräddig vitvinssås kompletterar anrättningen.
En fullträff för både ögat och smaken!
Äppel- och rabarberpaj med glass
Mer hemmagjort än så här blir det inte!
Både äpplen och rabarber är plockade här
och den ljumma pajen serveras med Sänkdalens
ekologiska polkaglass och en fräsch äppelskiva.